Activiteiten

2° Footlunch van het seizoen 2019-2020 op zaterdag 7 maart 2020 naar aanleiding van de wedstrijd

FC Sint-Niklaas - KFC Eendracht Zele

(aftrap wedstrijd 20u00)

Prijs voor deze FOOTLUNCH €35 p.p.
Vanaf 17u30 starten we weer met een lekker aperitief, U aangeboden door Drankencentrale Van Eetvelde te 9160 Lokeren.
Voorgerecht : Zeevruchtencocktail
Hoofdgerecht : Varkenshaasje met mosterdsaus, wintergroentjes en kroketten
Dessert : Verrassingsdessert, koffie of thee en degustiefje
Voor onze kids tot 10 jaar : Curryworst met frietjes : €10 p.p.
Inschrijven via mail : info@fc-sintniklaas.be ten laatste tegen 4 maart 2020.

• Instellingen aanpassen