Jeugd

In deze tijden van Corona - Covid 19, kunnen we als club jammer genoeg nog geen datum prikken voor de inschrijvingsdagen. Om toch een zicht te krijgen hoeveel teams we moeten inschrijven naar volgend seizoen toe, willen we vragen om onderstaand formulier in te vullen, indien u wenst aan te sluiten voor het seizoen 2020 - 2021.

Let op! Bent u nog aangesloten bij een andere club, dan moet je voor eind april je ontslag geven bij de huidige club. Dit kan je digitaal doen via deze link.

Meer info via jeugd@fc-sintniklaas.be

Wenst u uw zoon of dochter in te schrijven bij FC Sint-Niklaas voor het seizoen 2020 - 2021?  Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Indien u zeker wil zijn van een plaats, schrijf dan ook alvast het lidgeld van €375 over op rekeningnummer BE20 0017 2500 5156, met vermelding van naam en voornaam van de speler. Enkel na betaling lidgeld is u kind zeker van inschrijving voor het seizoen 2020-2021...

Wij hebben geen samenwerking met de stad in verband met de kansenpas.

Inschrijvingsformulier

Het lidgeld bedraagt €375 voor het volledige seizoen. Wat is hierin inbegrepen?

* Aansluitingsvergoedingen bij de KBVB
* Verzekering
* Huur en onderhoud van terreinen en accommodatie
* Gebruik van de kleedkamers
* Opleiding door goed begeleide trainers
* Vergoeding voor de scheidsrechters
* Gebruik en wassen van de wedstrijdkledij

* Aankoop trainingsmateriaal en wedstrijdballen
* Uitgebreid JAKO - HERWIGSPORT.BE  kledij pakket met een winkelwaarde van meer dan €300, dit pakket bevat een complete JAKO CHAMP 2.0 training (vest + broek), 2 paar kousen, JAKO CHAMP 2.0 Sweater , JAKO Competition Polyesterbroek, 2 x JAKO CHAMP 2.0 Shirt , 2 x JAKO Manchester Short, JAKO Rugzaktas. Tevens is de kledij voorzien van de voornaam van de speler.

Als compensatie voor het vroegtijdig stopgezette seizoen, geven wij elke speler bij het kledijpakket extra een JAKO BASIC STEPJAS  (winkelwaarde €60).

• Instellingen aanpassen