Beste spelers en ouders

Het is zover, het voetbalseizoen 2021-2022 zit er bijna op.

Ondertussen hebben we al een mooi aantal inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 bereikt.  De spelers die nog twijfelen of ze volgend jaar verder blijven voetballen of gewoon nog niet zijn ingeschreven, blijven absoluut welkom in onze club! Ken je nog vriendjes/vriendinnetjes die op zoek zijn naar een leuke hobby? Ook zij zijn welkom in onze club!

Inschrijven kan via volgende link : https://www.fc-sintniklaas.be/nl/inschrijvingsformulier

Het lidgeld bedraagt €420. Wat is hier in inbegrepen?

- Uitgebreid kledijpakket (iedereen traint in dezelfde outfit)

- Verzekering

- Ledenbijdrage Voetbal Vlaanderen

- Bekwame trainers

- Gebruik kleedkamers, douches,...

- Gebruik trainersmateriaal en topinfrastructuur

Overschrijven kan op volgend NIEUW rekeningnummer: BE14 7340 5746 0583

Gelieve de naam van de speler te vermelden.

Let op! De inschrijving is pas volledig nadat het lidgeld is overgeschreven.

Let op! De club heeft geen samenwerking met de bevoegde diensten in het kader van vrijetijdsparticipatieattest/kansenpas.

We willen via deze weg ook alle spelers bedanken voor hun inzet, discipline, enthousiasme en geduld het voorbije seizoen. Ook alle ouders willen we bedanken voor hun flexibiliteit en begrip! Op naar een nieuw voetbalseizoen, waar wij alvast reikhalzend naar uitkijken!

Mochten er nog vragen zijn kan u steeds mailen naar info@fc-sintniklaas.be

Alles weigeren
Instellingen aanpassen