Tornooi

Door Covid-19 zagen wij ons jammer genoeg genoodzaakt ons tornooi te annuleren. Graag willen wij de ploegen die hadden ingeschreven nogmaals bedanken, en hopen op een verdere sportieve samenwerking in de toekomst.

1ste “HERWIGSPORT.BE” Internationale Jeugdtornooi

Beste,

FC Sint-Niklaas is verheugd u te kunnen uitnodigen op hun 1steHERWIGSPORT.BE” internationale jeugdtornooi voor gewestelijke jeugd op 16, 17 en 23 mei 2020 voor de categorieën van U7 tot en met U17

Door de aanwezigheid van enkele ervaren personen, kan u zeker zijn van een vlot en aangenaam verloop. Ook over drank- en eetmogelijkheden hoeft u zich geen zorgen te maken, alles is ruim voorzien aan democratische prijzen.

Indien uw club deelneemt aan ons tornooi, doen wij natuurlijk graag een wederdienst.

Elke deelnemende ploeg krijgt 1 wedstrijdbal van Jako, geschonken door HERWIGSPORT.BE, bij het uitspelen van het tornooi.

Elke winnende ploeg per categorie krijgt een waardebon geschonken door HERWIGSPORT.BE

Inschrijven kan door onderstaand formulier ingevuld terug te sturen naar jeugd@fc-sintniklaas.be . Voor elke categorie hebben we plaats voor 8 ploegen.

FC SINT-NIKLAAS tornooi.pdf

Alvast bedankt en wij hopen tot binnenkort!

• Instellingen aanpassen